Nesvakidašnja scena se odigrala u Las Vegasu na autoputu dok se policajac Trevis Smak  spremao da uruči kaznu vozaču koji je prekoračio dozvoljenu brzinu.

Nakon rutinskog praćenja i zaustavljanja, kamera je zabeležila nesreću u obliku piva. Naime događaj koji je usledio ličio je na dobro pripremljenu filmsku scenu. U trenutku dok je saobraćajac Travis zaustavio vozača i pitao “ Gospodine da li ste pili večeras”? , nakon  negativnog  odgovora vozača, usledelo je kupanje u nekoliko desetina litara piva iz limenki i flaša rasutih po putu.

Vozač, saputnici i sam policajac su za par sekudni poprimili miris poda neke velike pivnice. Ovo bi verovatno bio san svakog vozača koji je nakon par popijenih piva zaustavljen je od strane saobraćajca. Međutim ovom prilikom je trezni vozač dobio pomilovanje za prekoračenu brzinu jer je pored polomljenog prozora i unutrašnjost vozila zalivena sa više litara piva.

Kako zvaničnici navode ovakvi slučajevi, u kojima pretovareni kamioni usled neprilagođene brzine gube svoj tovar nisu retki. U vestima je pre izvesnog vremena saopšteno kako se usled  izvrtanja kamiona na autoputeve rasuo veliki roj pčela, biskvita, čipsa pa čak i kobasica.

Jeste li Vi imali sličnu situaciju u kojoj ste naleteli na izvrnuti tovar?