Kako prenosi Sibirski Times, mladić po imenu Artem je sa svojim prijateljima izvodio razna proklizavanja na parkingu ispred tržnog centra. Posebno je želeo  da ih impresionira povlačenjm ručne kočnice i zanošenjem automobila u stranu.

Međutim nije mu uspelo da postane zvezda dana, njegove prijatelje je impresionirala mlada Oksana jednim laganim zahvatom i “gepekovanjem”.

U samo par sekundi se Oksana Kosheleva, najjače žene Sibira suočila sa Arteom i njegovim nedoličnim ponašanjem.

“Sve se dogodilo munjevito”, rekla je ona za Times. “Po prvi put u životu sam se našla u ovakvoj situaciji. Kada se okrenuo ispred mene svojim autom, iznervirano sam ga povišenim tonom pitala,” Šta to radiš? Mi smo na parkingu! ” Rekao je nešto, ali ga nisam dobro čula i zato sam prišla autu, a on je počeo da se raspravlja sa mnom.”

Ono što je usledilo je nešto nalik Američkim kečerima, pravo demonstiranje sile i performans lepog ponašanja. Kosheleva ga je izvukla iz auta i kao džak nabacila na leđa, ponela lagano do svog gepeka uz malu ćušku, čisto da se nauči pameti.

Provozala ga je nekih 100 m u gepeku, taman  koliko je potrebno da nauči svoju lekciju.

“Uvek se trudim da izbegnem nepristojne razgovore i tuče naravno”, izjavila je Kosheleva za lokalne vesti. “Jednostavno sam odlučila da ga naučim lepom ponašanju, nisam planirala da ga povredim. Ja sam žena i tuče nisu za mene.” izjavila je za vesti Oksana, prvakinja Sibira u dizanju tegova.

Kako bi ste VI poneli u ovakvoj siutaciji?