AMC JE UVEK TU KADA VAM JE POMOĆ NAJPOTREBNIJA

AMC je kompanija specijalizovana za sve vrste pomoći vozačima. Osim šlepovanja vozila i servisa na licu mesta, AMC je obezbeđuje svojim korisnicima prevoz od mesta kvara ili saobraćajne nezgode do kuće, prenoćište u hotelu i svu moguću stručnu pomoć. Kao deo evropske mreže osiguranja na putevima AMC nudi pomoć ne samo na teritoriji Srbije, već i u svim državama Evrope.

 

Pomoć za sve članove

AMC call centar  je dostupan od 00 do 24h. Naša kompanija pomaže svim članovima u slučaju  kvara vozila, saobraćajne nezgode ili krađe vozila, a tu smo i kada je potrebna bilo koja servisna informacija. Prednost članstva u AMC zajednici su usluge koja nećete naći na drugom mestu: pravni saveti, stručno savetovanje, pomoć pri naplati štete, procena vrednosti vozila

 

AMC na evropskim putevima

AMC je deo evropske organizacije „Europ Assistance“ koja uspešno posluje punih 40 godina u oblasti tehničke i putne asistencije na globalnom nivou. Ako imate AMC Evropa karticu pomoć će vam stići bez obzira na to u kojoj zemlji starog kontinenta se nalazite.

 

AMC – partner vozačima

Uz zajedničke vrednosti koje delimo, posvećenost i istrajnost, trudimo se da korisnicima budemo istinski partner koji uliva poverenje i sugurnost. Pozitivna iskustva su dokaz da uvek možete računati na nas.

Ukoliko želite da postanete deo AMC zajednice kliknite ovde.